Pollastre amb atmetlles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre a talls petits.
  • Oli d'oliva.
  • 2 alls
  • Julivert
  • 1 ceba
  • Pernil salat a taquets
  • 1 copa de xeres sec
  • Atlletlles torradas (unes 20 mes o menys)

5 racions

Elaboració

Posarem l'oli a calentar en una cassola.
picarem la ceba, 1 all i julivert i tirarem al oli calent, i donarem unes voltes i posarem el pollastre, previament salat.
Quant estigui tovet, afexirem els taquets de pernil i la copa de xeres.
Al vas del mini-pimer i posarem l'all, les atmetlles i una mica d'aigua calenta, triturarem i afegirem al pollastre.
deixarem 10 minuts a foc lent

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

942 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: