Carxofes de la celo

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 carxofes que tinguin el mateix tamany
  • 1 punta de pernil salat, pasat per la picadora
  • Molla de pa remullada
  • 2 alls i julivert picats
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • Oli
  • 1/2 pastilla de caldo
  • Una mica d'aigua

4 racions

Elaboració

Tallem el tronxo de les carxofes, de manera que s'aguantin.
Tallem la part de dalt i buidem de la pelusa.
Les farçirem amb el pernil, molla de pa i all i julivert que previamant haurem barrejat, apretarem be el farçiment i les posarem dretes dins una cassola.
A la cassola i posarem la 1/2 pastilla amb una mica d'aigua, i pel damunt de cada carxofa i tirarem un rajet d'oli.
Taparem i les deixarem fins que estiguin tovetes

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: