Corona de iogurt
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 g de mantega
- 3 ous
- 1 iogurt natural o de llimona
- 1 llimona
- 250 g de sucre
- 250 g de farina
- 1 mesura d'oli de gira.sol
- 1 sobre de llevat en pols
- 1 rajola de xocolata negra
10 racions
Elaboració
Escalfeu el forn a 180ºC
Unteu un motlle corona amb margarina i s'hi passa farina, cal treure la que sobri.
Es baten els ous en un bol amb el sucre i s'hia afegeix tot seguit, l'oli, el iogurt, la ratlladura de la llimona i, finalment la farina amb el llevat.
S'omple el motlle i es posa al forn uns 45 minuts. Quan estigui, es treu del motlle.
Mentre es refreda, es prepara la xocolata fossa al bany maría amb la mantega. Quan tot estigui desfet, amb una cullera es va tirant pel damunt de la corona, fent-hi ratlles o cobrint tot el pastís.
També es por fer en el microones, s'ha de coure entre 6 i 9 minuts amb paper de barba al fons del motlle.
1h
Notes
Es aconsellatble untar tots els motllos de pastissos amb margarina, ja que es mes desfeta i unta millor.
Quan parlem del forn es sempre per la part d'abaix, el gratinador només serveix per torrar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1605 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.