Corona de iogurt

Ingredients

  • 50 g de mantega
  • 3 ous
  • 1 iogurt natural o de llimona
  • 1 llimona
  • 250 g de sucre
  • 250 g de farina
  • 1 mesura d'oli de gira.sol
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 rajola de xocolata negra

10 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 180ºC
Unteu un motlle corona amb margarina i s'hi passa farina, cal treure la que sobri.
Es baten els ous en un bol amb el sucre i s'hia afegeix tot seguit, l'oli, el iogurt, la ratlladura de la llimona i, finalment la farina amb el llevat.
S'omple el motlle i es posa al forn uns 45 minuts. Quan estigui, es treu del motlle.
Mentre es refreda, es prepara la xocolata fossa al bany maría amb la mantega. Quan tot estigui desfet, amb una cullera es va tirant pel damunt de la corona, fent-hi ratlles o cobrint tot el pastís.
També es por fer en el microones, s'ha de coure entre 6 i 9 minuts amb paper de barba al fons del motlle.

1h

Notes

Es aconsellatble untar tots els motllos de pastissos amb margarina, ja que es mes desfeta i unta millor.
Quan parlem del forn es sempre per la part d'abaix, el gratinador només serveix per torrar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

M carme diu:
Hola
Quants ous porta la recepta?
Gracies
Joan. R. Carbonell diu:
PERDONEU, EM PORTA 3 , JA ESTA POSAT A LA RECEPTA
GRACIES PER L'AVÍS

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: