Coca de llardons

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full de 250 g
  • 50 g de lardons
  • 25 g de pinyons
  • 25 g d'ametlla granetç1 ou per pintar
  • Sucre per empolsar

6 racions

Elaboració

Esteneu la massa de pasta de full suaument amb el corró fins aconseguir una superficie rectangular d'uns 60 x 20 cm aprox.
Piqueu els llardons i escampeu-los per sobre la meitat de la massa i doblequeu-la sobre si mateixa perquè resulti una coca d'uns 30 x 30 cm. Amb el tallapastes, retalleu-ne els costats i doneu-li una forma rectangular perfecta.
A continuació, bateu l'ou i pinteu la superficie de la coca.
Escampeu-hi els pinyons i les ametlles, i empolseu-la amb sucre.
Coeu-la al forn ja calent a 200ºC durant 25 a 30 minuts.

45min

Notes

Retalleu sempre la pasta de full pels costats, així pujara millor


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: