Sopa d'arros i espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2 litres d'aigua
  • Sal
  • 2 porros (la part blanca)
  • Oli d'oliva
  • 1 patata gran
  • 60 grms d'arros
  • Un menat d'espinacs
  • 4 cullerades de salsa de tomaquet casolana
  • 100 grms de formatge ratllat

6 racions

Elaboració

Posar al olla el oli i sofregir el porro, afegir els espinacs nets, la salsa de tomaquet, la patata tallada a daus i l'aigua amb la sal, deixar bullir 10 minuts, seguidament afegim l'arros i deixem bullir 1o minuts mes, rectifiquem de sal si cal i tanquem el foc i tot seguit i posem el formatge tot remenan.
Servir ben calenta

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: