Crema de porros

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1Kg.imig de porros
  • 6 pastanagues petites
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada d'arros
  • 3 cullerades d'oli
  • 5 dl. de llet
  • 1 xic d'nou moscada
  • 2 cullerades de crema de llet
  • Sal

6 racions

Elaboració

Netejar els porros, treurem nomes la part mes verda.Els tallarem a talls petits igual que les pastanagues.
Calentar l'oli a l'olla i coure les verdures sense que dorin, posarem la farina, deixem 2 minuts i afeguir 1litre i mig d'aigua , afegim sal i l'arros i deixem bullir 20minuts.
Pasarem per la batidora, afegim la llet i nou moscada, deixem 10 minuts mes al foc.
Abans de servir i posem la crema de llet.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: