Canapes de presecs

Ingredients

  • 4 presecs amb almivar
  • 1 rajola de xocolata negra
  • 3 panets de llet (tipo bella easo) partits per la mitad
  • 1 culleradeta de canyella amb pols
  • Mantega
  • Nata per decorar

6 racions

Elaboració

Torrar lleugerament els panets (tambe posen ser brioix)
Untem amb mantega, cobrim amb els presecs tallats a llamines.
Fondre la xocolata al banyn maria amb 6 cullerades d'aigua i la canyella.
Posar per damunt dels presecs i adornar amb nata

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: