Pastis de formatge

Ingredients

  • 1 terrina de formatge tipus philadelfia
  • 10 formatges kiris
  • 3 iogurts naturals
  • 4 ous
  • 9 cullerades de sucre
  • 4 cullerades de maizena
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • (totes les cullerades soperes)

6 racions

Elaboració

Triturem tots els ingredients,que quedi molt fi.
Untem un motlle amb mantega, i posem la massa i al forn previament calent a 175º, a la part baixe i encendre el gratinador, el deixarem uns 60 minuts.

1h 10min

Notes

El gratinador sa de encendre al mateix temps que la part de baix
Si el forn no ho permet, una vegada cuit el posem un moment al gratinador perque agafi color


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1972 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: