Pasta per fer panadons de la Rosita

Ingredients

  • 1/2 litre d'aigua tebia
  • 1 ou
  • 1 tassa petita d'oli
  • 1 trosset de llevat de pastiser (com una nou)
  • Farina (la que admeti)
  • Sal

6 racions

Elaboració

Amassem tots els ingredients.
Fer boles i deixar reposar 90 minuts.
Aplanem amb el curro i farçim

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: