Arros de marisc i ceps

Ingredients

  • 300 grms. d'arros
  • 200 grms d'anelles de calamar
  • 12 llagostins pelats
  • 300 grms. de cloisses
  • 250 grms de ceps
  • 1 menat d'alls tendres
  • 1 pebrot verd italia
  • 4 cullerades de salsa de tomaquet
  • 1 litre de brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Sofregirem, els alls i pebrot ben picats,i posem els ceps tallats a lamines.
Afegim les anelles de calamar, la salsa de tomaquet, i donem unes voltes, i posem l'arros, deixem sofregir una mica i afegim el brou a punt d'ebullicio.
Deixarem 10 minuts a foc viu, i posem les cloisses i les cues de llagostins, deixem 7 minuts mes.
Apaguem el foc i el tapem amb un drap de cuina, deixan reposar de 3 a 4 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: