Pastis de l'Olga

Ingredients

  • Melindros
  • 1 pot gran de pinya
  • 2 cullerades soperes de potax
  • 1 brik de nata per montar
  • Maduixes per decorar o cireres amb almivar

5 racions

Elaboració

Posem una plata amb melindros que quedi ben coberta.
Amb el suc de la pinya i el potax fem una crema i amb calent la posem per damunt dels melindros.
Triturem la pinya amb el pimer i la posem damunt la crema.
Montar la nata amb sucre (al gust) i amb una manega decorem el pastis.
Per donar color i posem maduixes fresques o cireres amb almivar.
Posar a la nevera i servir molt fred.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: