Farcellets de formatge de cabra

Ingredients

  • 6 Fulls de pasta Filo
  • 1 tomàquet Raff
  • Formatge de cabra de "rulo"
  • Sal, pebre
  • Oli d'oliva
  • Herbes aromàtiques al gust
  • Sèsam per decorar

3 racions

Elaboració

Poseu la pasta Filo al marbre de la cuina, full per full. Pinteu amb oli d'oliva i un pinsell de cuina el full per la part de dintre. Disposeu el farcit. Primer una mica de formatge i a sobre una mica de tomàquet tallat a daus. Saleu, empebreu, poseu les berbers i una mica d'oli d'oliva. Aneu embolicant la pasta Filo amb el farcit a dintre com si féssis un paquetet. Procediu igual fins acabar amb tots els fulls. Pinteu els far cellers am oli d'oliva i tireu-hi per sobre una mica de sèsam. Enforneu a 180 graus uns minutets. Cal estar davant del forn ja que la pasta Filo passa de rossa a cremada en segons.

30min

Notes

Fàcil, ràpid i resultón.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2466 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: