Amanida d'estiu

Ingredients

  • 4 patates petites
  • 4 llaunetes de tonyina de 80 grms.
  • 2 pastanagues ratllades 1 ceba tendra
  • 1 grapat d'olives negres d'arago
  • 1 grapat d'olives verdes trencades
  • 1 potet de panis dolç
  • 4 ous durs
  • 4 palets de crac o gambetes pelades (al gust)
  • Oli d'oliva
  • 1 xic de vinagre blanc
  • Fulles d'ansiam blanques tallades a juliana
  • 1 ceba tendra tallada a juliana fina
  • 2 tomaquets pelats i sense llavors tallats a daus

4 racions

Elaboració

Bullim les patates amb pell, i els ous
En un bol i posem tots els ingredients, les patates esqueixades, els ous tallats a trossos, el palet de crac a rodanxes.
Barregem tot i amanim amb el vinagre i oli.
Posem a la nevera abans de servir

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1847 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: