Rotllets de magre i cansalada iberica

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 16 talls de magre de porc tallats prims
  • 16 tires de cansalada iberica curada tallades fines
  • 3 cebes grans tallades a juliana fina
  • Oli d'oliva
  • 1 tomaquet madur tallat amb 4 talls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 llauna de cervesa
  • 100 grms. de pinyons

4 racions

Elaboració

Fem els rotllets de carn, posan la casalada i els tanquem amb un escuradents (una vegada cuit es treu abans de servir)
En una plata de forn i posem tots els ingredients amb fred, menys els pinyons.
Deixem coure a 200º, despres el baixem a 180º,quant estigui la carn tova i afegim la picada de pinyons.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: