Goulash de llamineres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Hongria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 Llamineres (relloms) de tamany mitjà.
  • 100 gr de bacó fumat a talls.
  • 2 pastanagues.
  • 2 pebrots verds petits.
  • 3 cebes mitjanes.
  • 1-2 cullerades de pebre vermell picant (també pot ser pebre vermell dolç).
  • 1 cullerada de farina.
  • 1 dl de conyac.
  • 4 cullerades de puré tomaquet triturat.
  • 1 dl de caldo vegetal.
  • 1 dl d'oli d'oliva.
  • Sal i pebre.

4 racions

Utensilis

Cassola de fang

Elaboració

Trossegem les verdures,i tallem el bacó fumat a trossets petits. Sofregir tot junt en una cassola (jo la faig servir de fang refractari), i un cop dorada la verdura i el bacó, ho escurrim bé, i ho reservem. Tallem la carn a daus, i la salpebrem. La dorem en el mateix oli que hem fet servir abans. Afegim la farina, el conyac, el puré de tomàquet, i el sofregit de verdures. Ho deixem coure a foc suau, fins que la carn estigui tendre. Si durant la cocció veiem que queda massa seca la carn, hi afegim una mica més de caldo. Si agrada la salsa suau, sense trobar trossos, el suc i la verdura ho passem pel colador xinès, i ho tornem a afegir a la carn.

1h 30min

Notes

Recomano un bon vi negre amb cos per acompanyar aquest plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1073 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: