Empedrat

Ingredients

  • 600 g de mongetes blanques cuites
  • 150 g de bacallà esmicolat
  • 1 ceba
  • 50 g d'olives negres perles
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • Salsa
  • 100 ml d'oli
  • 50 ml de vinagre
  • 1 llauna de tomàquet triturat de 1/2 kg
  • 2 nyores
  • 2 grans d'all
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Esmicoleu el bacallà i poseu-lo en aigua si està molt salat.
En una altre plat, es posen les nyores en remull i obertes.
Les mongetes es posen al colador i es deixen escórrer.
En un plat, es posa aigua i mitja tassa de vinagre i la ceba a trossos. Així no serà tant picant.
El tomàquet per la salsa es fregeix.
S'escorren les nyores i se'ls treu la carn.
El bacallà s'escorre i es prova si està ben dessalat, la ceba també s'escorre.
En el morter es fa una picada amb els alls i la carn de les nyores, se'ls afegeix la salsa de tomàquet i mitja tassa de vinagre, es remena bé i es posa l'oli.
En una safata de servir, es posa les mongetes, la ceba, el bacallà, la salsa de tomàquet. S'adorna amb els pebrots tallats a rodanxes i les olives negres.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1295 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: