Amanida de verdures

Ingredients

  • 1 patata gran
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carabasso molt tendre
  • 2 tomaquets
  • Olives negres
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Vinagre

4 racions

Elaboració

Bullim la patata,pebrot i carabasso tallat a daus (EL CARABASSO NECESITA MENYS TEMPS DE COCCIO)
Quant estigi cuit, posem a la plata de servir, afegim el tomaquet cru tallat a daus.
Amanim amb oli,sal,pebre i vinagre
Posem les olives i a la nevera

15min

Notes

Per fer un plat mes complert, i podem posar ou dur i gambetes cuites


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: