Amanida de verdures

Ingredients

  • 1 patata gran
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carabasso molt tendre
  • 2 tomaquets
  • Olives negres
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Vinagre

4 racions

Elaboració

Bullim la patata,pebrot i carabasso tallat a daus (EL CARABASSO NECESITA MENYS TEMPS DE COCCIO)
Quant estigi cuit, posem a la plata de servir, afegim el tomaquet cru tallat a daus.
Amanim amb oli,sal,pebre i vinagre
Posem les olives i a la nevera

15min

Notes

Per fer un plat mes complert, i podem posar ou dur i gambetes cuites


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1563 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: