Lasanya de verdures i cacauets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mongeta verda
  • Porro
  • Pastanaga
  • Pebrot verd / vermell
  • Lamines de lasanya
  • Cacauets
  • Tomàquets
  • Ceba
  • Formatge rallat tipus parmesà o mozzarella (per gratinar)

Elaboració

Tallem la mongeta, la pastanaga, el pebrot i el porro en trossos no molt petits.
Piquem els cacauets ben menudets
En una paella escalfem oli, quan aquest estigui calent afegim la mongeta,un com la veiem cuita afegim la pastanaga, després el pebrot i finalment el porro. Un cop estigui tot cuit afegim a les verdures els cacauets i saltegem una miqueta (compte amb la quantitat, sinó ens quedarà massa salat o amb massa gust a cacauet.
En una altra paella sofregim la ceba, que haurem tallat prèviament ben menudeta, quant aquesta estigui transparent afegim el tomàquet, que l'haurem triturat abans)i els deixem reduir fins aconseguir una textura de salsa.
Mentrestant es va fent la salsa coem les làmines de lasanya, jo acostumo a fer-ne dos pisos per tant serien tres làmines per persona
Ara ja només queda muntar, en uns safata que pugui anar al forn col·loquem una primera capa de làmines de lasanya, una capa de verdures amb els cacauets, una altra capa de lasanya i així successivament fins acabar amb una capa de lamines, aboquem la salsa de tomàquet per sobre i posem per sobre el formatge rallat i cap al forn per gratinar

1h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2098 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: