Pastís de rap amb all i oli

Ingredients

  • 1kg de rap tallat a daus
  • Mantega
  • 5 ous
  • 350 ml. de crema de llet
  • Sal
  • Pebre blanc
  • 1/2 got de pure de tomaquet
  • 2 gots d'all i oli lleuger

6 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 180º
Posem una plata, lleugerament untada amb la mantega i el rap al forn, el peix ha de quedar sec, treiem del forn i pugem la temperatura fins a 200º.
Deixem que refredi el rap, esqueixem amb els dits, treiem la pell i espines.
Batim un ou i afegim al peix, poc a poc afegim la crema de llet, procuran que quedi tot ben barrejat, posem sal i pebre (ha de quedar molt espessa i granelluda)
Untem generosamen de mantega un motlle de plum-cake de 30 cmts. de llarg.
Posem la pasta del peix i anivellem be.
Batem la resta dels ous i el pure de tomaquet i afegim amb cura damunt del peix.
Posem al forn al bany maria uns 45 minuts, deixem refredar dins del motlle.
Desmotllem i servim amb l'alli oli

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: