Pastís de rap amb all i oli

Ingredients

  • 1kg de rap tallat a daus
  • Mantega
  • 5 ous
  • 350 ml. de crema de llet
  • Sal
  • Pebre blanc
  • 1/2 got de pure de tomaquet
  • 2 gots d'all i oli lleuger

6 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 180º
Posem una plata, lleugerament untada amb la mantega i el rap al forn, el peix ha de quedar sec, treiem del forn i pugem la temperatura fins a 200º.
Deixem que refredi el rap, esqueixem amb els dits, treiem la pell i espines.
Batim un ou i afegim al peix, poc a poc afegim la crema de llet, procuran que quedi tot ben barrejat, posem sal i pebre (ha de quedar molt espessa i granelluda)
Untem generosamen de mantega un motlle de plum-cake de 30 cmts. de llarg.
Posem la pasta del peix i anivellem be.
Batem la resta dels ous i el pure de tomaquet i afegim amb cura damunt del peix.
Posem al forn al bany maria uns 45 minuts, deixem refredar dins del motlle.
Desmotllem i servim amb l'alli oli

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1264 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!