Pastis de peres

Ingredients

  • 4 peres (tipus conference)
  • 2 cullerades soperes de llet condensada
  • 4 cullerades de sucre
  • 3 cullerades soperes de farina
  • 2 ous
  • Mantega per embadurnar el motlle

4 racions

Elaboració

Pelar les peres i treure el cor.
ratllem 3 peres i en reservem una per decorar.
En un bol posem tots els ingredients i els treballem molt be, fins que quedi una pasta ben lligada.
Precalentem el forn a temperatura mitjana.
Untem un motlle no massa gran amb mantega.Posem la pasta del pastis, anivellem be i posem la pera pel damunt tallada a lamines fines.
Deixem coure uns 40' aprox.
Deixem refredar abans de servir

50min

Notes

Es poden cambiar les peres per pomes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: