Pastis de melo

Ingredients

  • 1 melo
  • 1/2 llimona
  • 1 ou
  • 200 grms. de sucre
  • 50 grms. d'ametlles amb pols
  • 250 grms. de pasta de full (o brissa)
  • Mantega

6 racions

Elaboració

Obrim el melo, treiem les llavors i pelem, farem llenques fines totes iguals.
En un bol posem el rovell d'ou amb 60 grms. de sucre, la ols d'ametlla, la pell de llimona ratllada i el suc de la llimona, remenem be.
Muntem la clara a punt de neu fort i afegim amb molta cura.
Posem la pasta de full al motlle i la punxem.
Omplim amb la crema i courem al forn a temperatura mitjana uns 35 mints. aprox.
Preparem un xarop bullint la resta del sucre amb 6 cullerades d'aigua, fins que redueixi a la meitat .
Decorem el pastis encara calent amb les tires de melo i tirarem el xarop pel damunt.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1860 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: