Arros amb bitxo

Ingredients

  • 6 taçes de cafe d'arros llarg
  • 350 grms. de cues de gamba congelades ( de les grans)
  • 150 grms. de beicon
  • 2 dents d'all
  • 1 bitxo
  • 100 ml. d'oli d' oliva
  • Sal
  • 1 fulla de llorer

4 racions

Elaboració

Posem a bullir abundant aigua amb sal i la fulla de llorer, quant arrenqui el bull i posem l'arros deixem coure, refresquem sota el raig d'aigua freda i reservem.
Tallem el beicon a tiretes.En una paella amb oli fregim les tires de beicon els alls filetejats, el bitxo tallat a rodanxetes, quant tot aixo esta daurat i posem les gambes descongelades, saltejem fins que les gambes cambien de color i afegim l'arros donem un parell de voltes, rectifiquem de sal i servim calent.

25min

Notes

Es un plat que tant pot ser un primer com pot servir d'acompanyament a un peix etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

810 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Ha d'estar bé, però pica una miqueta no?
Un dia el faré i et diré el què..
Gràcies Enriqueta, no se m'havia acudit mai
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Hola Marcel, tens l'opcio de posar el picant al teu gust i si no t'agrada el picant no li possis quedara igual de bo i es molt facil
Bon profit Marcel!!!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: