Costella de porc amb samfaina

Ingredients

  • 1 kg de costella de porc tallada a trossos
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 albeginia
  • 1 pebrot vermell
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 kg de tomàquet triturat
  • Oli, sal, farina i caldo

Elaboració

Saleu la costella i fregiu-la en una cassola amb oli, fins que s'enrosseixi. Retireu-la i reserveu-la.
Talleu la ceba i el pebrot vermell a trossos no gaire petits. Sofregiu-los en oli i afegiu-hi els alls laminats i la fulla de llorer, poseu-hi el tomaquet. Reserveu-ho.
Talleu el carbassó i l'alberginia a daus. Saleu-los, passeu-los per farina i fregiu-los en el mateix oli ben calent. Quan s'hagin enrossit, reserveu-los sobre paper de cuina.
Barregeu totes les verdures i poseu-hi la costella que ja tenim cuita. Cobriu-ho amb caldo. Deixeu-ho que es cogui uns 20 minuts a foc lent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

969 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: