Tallada de poltre amb mostassa a l'antiga i patates fregides

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1Mitjana de poltre sense os d’uns 200 g, del Ripollès.
  • Mostassa en grans a l'antiga
  • 2 Patates ( trumfes ) mitjanes de Molló
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

-Pelem i rentem les patates. Les tallem allargades.
-En una paella amb bastant oli , quan està ben calent , fregim les patates, primer foc alt i després mitjà . Són uns 20 minuts.
-Mentre, en una planxa ben calenta amb una mica d’oli i sal , hi posem la mitjana de poltre. Coem uns 2 minuts, per costat. Depèn del gust de la gent. Aquest temps és per bastant crua.
-Tallem la mitjana a talls de més o menys 1 cm.
-Per emplatar: en un plat en un costat les patates i a l’altre el poltre amb la mostassa a l’antiga per sobre.

25min


Recepta de cuina de Tallada de poltre amb mostassa a l'antiga i patates fregides

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1228 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!