Plum cake de porros i gambas

Ingredients

  • 4 porros
  • 300 grms. de gambas peladas
  • 4 ous
  • 200 ml. de crema de llet
  • 50 grms. de mantega
  • 1 cullerada petita de maizena

4 racions

Elaboració

Netejar els porros i tallals a rodanxes
Calentar 50 grms. de mantega, afegir els porros un xic de sal i sofregir.
En un bol posem els ous, sal, la nata i maizena batre amb el pimer.
Afegim el porro i les gambas.
Untem un motlle de plum cake amb mantega, posem el barrejat i el cuallem al forn a 170 graus.uns 30 minuts.
Deixem que templi abans de tallar.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!