Bacallà a la llauna, sobre llit d'espinacs a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Espinacs a la catalana ( els podeu trobar a les meves receptes )
  • Bacallà a la llauna ( el podeu trobar a les meves receptes )

4 racions

Utensilis

Una llauna plana, pel forn
Una paella gran
Un cassó gran
Quatre plats grans, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem els espinacs com explico a la meva recepta, i un cop fets, els reservem calents damunt la planxa. A continuació, fem el bacallà a la llauna com explico a la meva recepta, i ja podrem passar a muntar els plats. Primerament, fem un llit d'espinacs en el centre del plat, i damunt posem el llom de bacallà a la llauna, i ja els podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1614 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!