Calamars a l'espanyola

Ingredients

  • 1 kg de calamars
  • 3/4 de kg de tomàquets madurs
  • 2 pebrots vermells
  • 1 pebrot verd
  • 1 gra d'all
  • Llorer, farigola i julivert
  • 20 g de mantega
  • Oli, sal i pebre
  • 1 punteta de cayena

6 racions

Elaboració

Netegeu els calamars i ofegueu-los durant 10 minuts amb la mantega i dues cullerades d'oli.
En una cassola amb oli ofegueu la ceba tallada a lamines i els pebrots tallats a la juliana. Fregiu 5 minuts i afegiu l'all, els tomàquets i les herbes, fregir 5 minuts més.
Afegiu-hi els calamars amb el suc de la cocció, salpebreu-ho i tapeu la cassola, deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Comproveu la sal i afegiu-hi una mica de cayena.
Es menja calent.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1375 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: