Fideus rossos amb escamarlans i calamarsons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de calamarsons de mida petita
  • Dotze escamarlans mitjans
  • Dos cullerots de marca per paelles (Veure)
  • Un cullerot de picada d'all,julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
  • 400 grams de fideus del nº2 fregits
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Fumet de peix (Veure)
  • Conyac

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis començals
Una paella gran
Un plat de fusta
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, netegem els calamarcets i pelem els escamarlans.
Seguidament, saltegem juns els calamarcets i els escamarlans, els flamegem amb un raig de conyac i ho reservem.
tot seguit en una paellera de sis racions, fiquem: la marca per paelles, els fideus fregits, els escamarlans i els calamarcets, ho remenem tot ben remenat i hi afegim el cullerot de picada d'all i julivert.
A continuació, ho remenem una mica, afegim el fumet fins arribar a l'altura de les nanses, corregim de sal i ho fiquem en el forn a 180º, fins que els fideus són cuits, i ja ho podrem treure-ho a taula amb el plat de fusta a sota per tal de no cremar la taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!