Pastissets de patata

Ingredients

  • 600 g de patates
  • 1 ceba
  • 1 ou
  • Julivert picat
  • 3 cullerades de farina
  • Pebre blanc, oli i sal

4 racions

Elaboració

Poseu a bullir les patates amb pell amb aigua i sal.
Quan estiguin cuites, es pelen, s'aplasten i s'afegeix la ceba picada, el julivert, l'ou sencer, sal i pebre, la farina i es barreja tot bé.
Es formen unes boles, que s'aixafen una mica amb les mans.
Es fregeixen en oli calent. Es deixen daurar, i es posen damunt de paper de cuina.
Es poden servir com un acompanyament.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: