Patates amb tòfona

Ingredients

  • Patates
  • Tòfona, sal, julivert,
  • Nata per cuinar
  • Ous eco

Utensilis

Mandolina
Safata alta de forn

Elaboració

Coure les patates uns 10 minuts, escorrer i deixar entibiar. Engegar el forn (dalt i baix, si és elèctric). Pelar i tallar-les a llesques de 5-7mm, amb mandolina millor. Untar una safata alta de forn i posar capes de patata, distribuint escates o pols de tófona, sal, pebre i una mica de nata líquida en cada capa. Coure al forn. Punxar amb la fulla d'un ganivet per saber si les patates ja són ben cuites. Si es vol, gratinar. Empolsinar un cop surt del forn amb julivert picat.

1h

Notes

Tallar amb motlle per a la millor presentació. Pot acompanyar unes verdures o fer-se acompanyar d'ous cuits 9', partits al llarg i amanits, o farcits.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3878 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: