Truita de patata, ceba, pebrot verd i bacallà
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis ous batuts
- Dues patates mitjanes
- Una ceba picolada
- 250 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Oli d'oliva
- Sal
- Un pebrot verd
6 racions
Utensilis
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Una safata rodona plana de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, pelem les patates i les tallem per fer truita. Fem el mateix amb la ceba i el pebrot. Seguidament, en una paella amb un rajolí d'oli, ho fregim tot plegat fins que veiem que és cuit. Seguidament, afegim el bacallà esmicolat, i ho afegim tot junt en el bol de vidre.
Tot seguit, batem els sis ous, afegim un polsim de sal i ho afegim en el bol amb la resta d'ingredients. A continuació, ho remenem tot ben remenat, fiquem un rajolí d'oli en una paella gran, aboquem tots els ingredients del bol i farem una truita amb el foc baix.
Anem remenant amb l'espatula de fusta perqué vagin cuallant tots els ingredients, i quan hagin cuallat d'una banda, girem la truita i la deixem coure de l'altra cara.
Quan la truita ja és cuita, la fiquem a la safata de porcellana i ja la podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.