Cassola de Mondongo
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quart de kg de fasols
- Dos tripas xai
- Mitg kg de tripa vedella
- Cebes
- Tomaquets madurs
- Oli
- Pebrot de romesco
- Pebre vermell
- Pebre negre
- Avellanes
- Pa
- Alls
- Sal
- Un kg de botifarra de mondongó
- Fullas de llaure
- Un parell de fulles d'apit
6 racions
Elaboració
Es bullan les tripes de xai i vedella sipose una mica de sal una fulla de llore i fulles d'apit i quan fa una hora que bullan a la olla apresió mes o meny estan fetes.
Es fa un sofregit de ceba i tomaquet i quan el sofregit està fet si posà la tripa de xai i vedella feta a troset i es remena tot junt a la cassola, mentres en una paella es posà al foc amb un raig d'oli els alls iuna llesca de pa i es freijeis quan està frejit es posa al morter i es pica toti quan està tot ven picat se li posa una mica d'agua, mentres passem la cassola al foc i seli afeixeisen els fasols i la picada i es deix uns deu minust que tot fasi xup xup,pasat els deu minuts si posan les botifarres de mondongó a la cassola que torni a fer xup xup tot junt, i de sis a vuit minuts mes i està lleste.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1759 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.