Cassola de Mondongo

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quart de kg de fasols
  • Dos tripas xai
  • Mitg kg de tripa vedella
  • Cebes
  • Tomaquets madurs
  • Oli
  • Pebrot de romesco
  • Pebre vermell
  • Pebre negre
  • Avellanes
  • Pa
  • Alls
  • Sal
  • Un kg de botifarra de mondongó
  • Fullas de llaure
  • Un parell de fulles d'apit

6 racions

Elaboració

Es bullan les tripes de xai i vedella sipose una mica de sal una fulla de llore i fulles d'apit i quan fa una hora que bullan a la olla apresió mes o meny estan fetes.
Es fa un sofregit de ceba i tomaquet i quan el sofregit està fet si posà la tripa de xai i vedella feta a troset i es remena tot junt a la cassola, mentres en una paella es posà al foc amb un raig d'oli els alls iuna llesca de pa i es freijeis quan està frejit es posa al morter i es pica toti quan està tot ven picat se li posa una mica d'agua, mentres passem la cassola al foc i seli afeixeisen els fasols i la picada i es deix uns deu minust que tot fasi xup xup,pasat els deu minuts si posan les botifarres de mondongó a la cassola que torni a fer xup xup tot junt, i de sis a vuit minuts mes i està lleste.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: