Crema de pèsols amb ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos litres de brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
  • Un quilo i mig de pèsols congelats
  • Dues patates pelades
  • Sal
  • Nata líquida
  • Nou moscada en pols
  • Sis ous bullits

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Un colador xinès
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una sopera de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fiquem: el brou, els pèsols i les patates tallades a trossos a bullir fins que tot plegat sigui cuit. Seguidament, passem la batedora elèctrica i amb l'ajud d'un colador xines, ho passem en el cassó on acabarem de fer la crema.
Fiquem el foc baix i remenem amb el batedor de varetes. Tot seguit, corregim de sal, afegim un raig de nata líquida i un polsim de nou moscada.
A part bullim sis ous uns deu minuts, i quan són cuits, els refredem i amb l'ajud d'un ganivet els picolem i reservem.En el moment de servir la crema, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts, i ho espolsem pel damunt amb l'ou picolat i ja ho podrem servir a taula. La resta de crema, la servim en una sopera de porcellana, per si algú vol repetir.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1673 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: