Empedrat de bacallà amb mongetes del ganxet i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams de mongetes del ganxet cuites
  • 300 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • 150 grams d'olives arbequines
  • Vinagreta d'anxoves (la podeu trobar a les meves receptes)
  • Mig pebrot verd
  • Mig pebrot vermell
  • Una ceba tendre picolada
  • Dos ous
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim dos ous durant deu minuts, i un cop cuits, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
Apart, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, agafem el pebrot verd i el pebrot vermell, i amb l'ajud d'un ganivet els picolem ben menuts i els fiquem en el bol de vidre juntament amb les mongetes del ganxet, les olives arbequines i el bacallà esqueixat ben menut.
Tot seguit, picolem la ceba tendre i l'afegim amb tot el conjunt, i ho barregem tot ben barrejat tot afegint una bona quantitat de vinagreta d'anxoves.
Ja per acabar, ho repartim en la safata de porcellana, i seguidament, ho espolsem amb els ous picolats, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2372 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!