Farcellets de llobarro amb salsa de trompetes de la mort i xips d'espinacs
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 4 Filets de llobarro sense espines
- 1 Bossa de fulles petites d’espinacs
- Oli d’oliva
- Sal
Per la salsa de trompetes de la mort:
- 100 g de trompetes de la mort
- 1 Ceba petita
- 2 Cullerades de Pedro Ximenez
- 1/2 Bric de crema de llet
- Oli d’oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
De la salsa de trompetes de la mort:
Pelem la ceba i la ratllem. En una cassola, hi posem una mica d'oli al fons (just que cobreixi el fons) i hi posem la ceba, la deixem sofregir fins que s'estovi. Després hi afegim les trompetes de la mort i ho amanim amb una mica de sal.
Al cap d'uns 5 minuts, hi afegim el Pedro Ximenez.
El deixem reduir i que s'evapori l'alcohol i hi aboquem la crema de llet. Ho deixem uns dos minuts i apaguem el foc. Ja tenim la salsa de trompetes de la mort.
Dels farcellets de llobarro:
En una paella, hi posem una mica d’oli. Quan està una mica calent, hi posem els filets de llobarro amb un polsim de sal. Deixem coure uns 4 o 5 minuts per costat.
En un motlle circular i una mica alt, hi posem els filets de llobarro amb molta cura de que no es trenquin i agafaran la forma de farcell. Desmotllem en el plat on els servirem.
Dels xips d’espinacs:
Rentem bé els espinacs. En una paella, hi posem un rajolí d’oli d’oliva, quan està molt calenta, hi posem les fulles d’espinacs amb una mica de sal i les saltem 1 minut. Les reservem.
Per emplatar:
En un plat, a la base hi posem els xips d’espinacs, desmotllem sobre els espinacs el llobarro per evitar que els farcellets es trenquin i, per sobre de tot, hi tirem la salsa de trompetes de la mort. Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2239 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.