Escarola amb romescó
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 escarola
- Oli d'oliva verge
- Avellanes torrades
- Pebrot de romescó
- Pebre vermell
- Vinagre
- Alls escalivat i un de cru
- Bixó
- Sal
- Bacalla
- Olives arbequines
6 racions
Elaboració
Una escarola ven blanca ,es neteja i es posa a l'aigua,quan estigi ven remollada es treu del aigua i s'escora que no quedi ni una mica de aigua i selitira una mica de sal i es posa amb un vol.
Mentres se agafan els alls i s'ascalivan al microones espelen els crus i escalivat jun amb les avellanes esposa tot al morte mentres s'agafa el pebrot de romescó i es posa amb un pot amb aigua calenta per treureli tot la carn de dintre i u tirarem al morter i farem la picada i posarem el oli i el vinagre i la sal quan la pasta quedi ligada li tirarem pel damunt de l'escarola i u deixerem reposar com dues hores.
El bacalla el posarem a desala de tres a quatra hores i quan estara ven desalat el deixarem per posar'lo al plat.
Agafarem un plat i posarem l'escarola amb romescó i el bacalla estalla pel damunt i unas quantes olives arbequines i donarem el plat per acabat.
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2278 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.