Escarola amb romescó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 escarola
  • Oli d'oliva verge
  • Avellanes torrades
  • Pebrot de romescó
  • Pebre vermell
  • Vinagre
  • Alls escalivat i un de cru
  • Bixó
  • Sal
  • Bacalla
  • Olives arbequines

6 racions

Elaboració

Una escarola ven blanca ,es neteja i es posa a l'aigua,quan estigi ven remollada es treu del aigua i s'escora que no quedi ni una mica de aigua i selitira una mica de sal i es posa amb un vol.
Mentres se agafan els alls i s'ascalivan al microones espelen els crus i escalivat jun amb les avellanes esposa tot al morte mentres s'agafa el pebrot de romescó i es posa amb un pot amb aigua calenta per treureli tot la carn de dintre i u tirarem al morter i farem la picada i posarem el oli i el vinagre i la sal quan la pasta quedi ligada li tirarem pel damunt de l'escarola i u deixerem reposar com dues hores.
El bacalla el posarem a desala de tres a quatra hores i quan estara ven desalat el deixarem per posar'lo al plat.
Agafarem un plat i posarem l'escarola amb romescó i el bacalla estalla pel damunt i unas quantes olives arbequines i donarem el plat per acabat.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

974 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!