Costella ibèrica de porc a la planxa amb patata al caliu i mantega aromatitzada a l'all negre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 o 200 g de Costella ibèrica de porc tallada uns 10 cm de llargada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Mantega aromatitzada a l'all negre

Per la patata al caliu:

  • 1 Patata mitjana
  • Paper film
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

De la patata al caliu:

Rentem la patata, i sense pelar-la, la salem una mica, i l'emboliquem en paper film.
La posem al microones a màxima potència uns 10 minuts, depèn del microones.
La traiem i les tallem per la meitat .La reservem.

De la costella:

Polim de greixos el tros de costella de porc, on hi ha 4 o 5 costelles d'una llargada d'uns 10 cm.
En una paella amb una mica d'oli, fregim el tros de costella, uns 3 minuts per costat.
Escalfem la planxa, amb una mica d'oli, quan està molt calenta, hi posem el tros de costella que hem fregit salpebrada . Deixem coure uns 2 minuts. Ha de quedar molt daurada per fora i per dins no massa feta.

Per acabar el plat:

En un plat, hi posem la costella i al costat les dues mitges patates al caliu per sobre lespatates, hi tirem una mica de mantega fosa aromatitzada a l'all negre.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Costella ibèrica de porc a la planxa amb patata al caliu i mantega aromatitzada a l'all negre

Costella ibèrica de porc a la planxa amb patata al caliu i mantega aromatitzada a l'all negre.

Recepta de cuina de Costella ibèrica de porc a la planxa amb patata al caliu i mantega aromatitzada a l'all negre

Detall del plat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: