Costella ibèrica de porc a la planxa amb patata al caliu i mantega aromatitzada a l'all negre
Categoria:
Carns
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 150 o 200 g de Costella ibèrica de porc tallada uns 10 cm de llargada
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Mantega aromatitzada a l'all negre
Per la patata al caliu:
- 1 Patata mitjana
- Paper film
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
1 racions
Elaboració
De la patata al caliu:
Rentem la patata, i sense pelar-la, la salem una mica, i l'emboliquem en paper film.
La posem al microones a màxima potència uns 10 minuts, depèn del microones.
La traiem i les tallem per la meitat .La reservem.
De la costella:
Polim de greixos el tros de costella de porc, on hi ha 4 o 5 costelles d'una llargada d'uns 10 cm.
En una paella amb una mica d'oli, fregim el tros de costella, uns 3 minuts per costat.
Escalfem la planxa, amb una mica d'oli, quan està molt calenta, hi posem el tros de costella que hem fregit salpebrada . Deixem coure uns 2 minuts. Ha de quedar molt daurada per fora i per dins no massa feta.
Per acabar el plat:
En un plat, hi posem la costella i al costat les dues mitges patates al caliu per sobre lespatates, hi tirem una mica de mantega fosa aromatitzada a l'all negre.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3150 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.