Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Carbassó
  • 8 Llagostins
  • Alfàbrega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

2 racions

Elaboració

Tallem el carbassó en talls finets, si podem amb l’ajuda d’una mandolina.
Anem col.locant els talls finets amb una safata de forn. Sobretot al damunt de paper de forn.
En una paella amb una mica d'oli i sal al fons, quan l'oli està calent, saltem els llagostins 1 minut per costat (màxim).
Els hi traiem la pell i el cap .
Els reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Posem la safata al forn amb els llagostins sobre els talls finets de carbassó, amb una mica d’alfàbrega.
Deixem coure uns 3 minuts

15min


Recepta de cuina de Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega

Carpacció de carbassó amb llagostins i alfàbrega.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1445 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: