Crema fina de carbassa amb hortalisses saltades, ou i pernil ibèric

Ingredients

Per la crema de carbassa:

  • 1 Kg. de Carbassa
  • 2 Cebes
  • 2 Alls
  • Brou de verdures
  • Sal i pebre
  • 100 g de Mantega

Altres ingredients:

  • 4 Ous
  • 1 Carbassó
  • 1 Pastanaga
  • 50 g d'Encenalls de pernil ibèric.
  • Dauets de pa torrat
  • Oli d'oliva
  • Aigua

4 racions

Elaboració

De la crema de carbassa:

Pelem i tallem la carbassa a trossos petits. Piquem la ceba i els alls.
En una cassola amb la mantega sofregim la ceba i els alls filetejats, a foc lent i tapat, durant uns 5 minuts.
Afegim la carbassa.
Ho deixem coure tot uns minuts, a foc mitjà/alt.
Afegim el brou de verdures.
Deixem coure uns 30 minuts, o fins que la carbassa estigui totalment tova.
Triturem fins que ens quedi una crema fina.
Corregim de sal i pebre.

De les hortalisses:

Tallem en juliana molt fina el carbassó i la pastanaga.
En una paella amb una mica d'oli, saltem les hortalisses uns 5 minuts. Les reservem.

De l'ou passat per aigua:

Posem a bullir els ous amb aigua i sal durant 3 minuts.
Els traiem i submergim en aigua freda.
La clara ha de quedar mig cuita i el rovell, líquid.

Per acabar el plat:

En un plat, hi posem de base tots els ingredients: l'ou passat per aigua, les hortalisses, els encenalls de pernil ibèric i els dauets de pa. Per sobre, hi tirem la crema de carbassa.
Ja podem servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Crema fina de carbassa amb hortalisses saltades, ou i pernil ibèric
Crema fina de carbassa amb hortalisses saltades, ou i pernil ibèric.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: