Tallarines de pasta d'ou amb salmó fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de tallarines de pasta d'ou
  • Aigua
  • Sal
  • Nou moscada en pols
  • Un iogurt natural
  • Nata líquida per muntar
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Cinc supremes de salmó de 150 grams cadascuna (aproximadament)
  • Una ceba tendra
  • Porradell picolat

4 racions

Utensilis

Un wok gran
Una cassola fonda metàl·lica
Una escorredora
Quatre plats fondos
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, agafem els talls de salmó i amb l'ajud d'un ganivet els hi traiem la pell i els tallem a quadradets mitjans, i els reservem.
Tot seguit, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba tendra picolada fins que és transparent, i tot seguit, afegim els trossos de salmó salpebrats, els hi donem unes voltes, i seguidament, afegim un iogurt natural i un raig de nata líquida, i ho deixem coure tres minuts, a continuació afegim les tallarines, afegim un polsim de sal i nou moscada, i ho espolsem per sobre amb una mica de porradell picolat, ho repartim en els plats fondos, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1631 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!