Aletes de pollastre a la graella amb patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates a lo pobre per quatre racions (les trobareu a les meves receptes)
  • Setze aletes de pollastre amb la punta tallada
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Patates
  • Ceba tallada a juliana

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Quatre plats plans grans
Unes pinces per la graella
Una safata metàl·lica fonda pel forn

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, salpebrem les aletes i les posem a la graella perquè es coguin al nostre gust, i un cop cuites les fiquem de quatre en quatre en cadascun dels plats, posades a la part de dalt del plat, i les reguem amb un bon rajolí d'oli d'oliva.
Ja per acabar el plat, fem un niu de patates a lo pobre a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1359 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: