Filets de llenguado amb salsa de cervesa, amb cols de Brussel·les saltades amb cansalada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Tres llenguados de ració de 300 grams aproximadament
- Sal
- Pebre blanc en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Aigua
- Un brot de julivert
- 400 grams de cols de Brussel·les
- Quatre talls de cansalada fumada
- Salsa de cervesa (la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una safata metàl·lica plana
Quatre plats plans grans
Una paella gran
Un cassó gran
Una escorredora
Tisores
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, fem la salsa de cervesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, netegem les cols, les tallem en dues meitats, i les posem a bullir amb aigua, sal i un brot de julivert fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les regim en una paella amb oli d'oliva i la cansalada picolada, fins que veiem que estan ben fregides, i les reservem.
A continuació, netegem els llenguados, en traiem quatre filets de cadascun, i els fiquem en una safata plana salpebrats, amb un raig d'oli d'oliva i un raig de vi blanc, els enfornem a 180º, uns set minuts, i ja els podrem treure del forn.
Ja per acabar la recepta, fiquem tres filets de llenguado en cada plat a la part de dalt en forma de ventall, els cobrim amb una mica de salsa de cervesa, i a la part de baix, fiquem un niu de cols de Brussel·les, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Si en el mercat no hi han cols de Brussel·les naturals, sempre ho podem fer amb cols congelades.
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1292 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.