Amanida d'escarola amb pedrers d'ànec en confit amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola grossa
  • Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
  • Dotze tomàquets tipus xerri
  • 200 grams d'olives verdes trencades (sense gust d'all)
  • Deu pedrers d'ànec en confit
  • Oli d'oliva
  • Conyac

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Una paella gran
Un bol mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola, la tallem en trossos petits i la fiquem en el bol de vidre, juntament amb els tomàquets tallats en dues meitats, i les olives trencades, i ho reservem.
A part, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta, la afegim juntament amb els altres ingredients del bol de vidre, ho barregem tot ben barrejat, i ho reservem.
Seguidament, tallem els pedrers en làmines fines, els fiquem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, els saltem tres minuts, els flamegem amb un raig de conyac, i els reservem.
A continuació, fiquem l'amanida d'escarola en una safata de porcellana ben repartida, i tot seguit, escampem per sobre els pedrers laminats que estiguin calents, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer amb escarola normal, o escarola "perruqueta" que és mes fina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1831 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: