Amanida d'escarola amb pedrers d'ànec en confit amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola grossa
  • Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
  • Dotze tomàquets tipus xerri
  • 200 grams d'olives verdes trencades (sense gust d'all)
  • Deu pedrers d'ànec en confit
  • Oli d'oliva
  • Conyac

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Una paella gran
Un bol mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola, la tallem en trossos petits i la fiquem en el bol de vidre, juntament amb els tomàquets tallats en dues meitats, i les olives trencades, i ho reservem.
A part, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta, la afegim juntament amb els altres ingredients del bol de vidre, ho barregem tot ben barrejat, i ho reservem.
Seguidament, tallem els pedrers en làmines fines, els fiquem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, els saltem tres minuts, els flamegem amb un raig de conyac, i els reservem.
A continuació, fiquem l'amanida d'escarola en una safata de porcellana ben repartida, i tot seguit, escampem per sobre els pedrers laminats que estiguin calents, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer amb escarola normal, o escarola "perruqueta" que és mes fina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1796 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: