Carn de vedella amb bolets variats

Ingredients

  • 4 o 6 talls de carn de vedella, (tapa plana o tall rodó)
  • Una ceba de cuinar mitjana
  • Un tomàquet madur
  • Una pastanaga
  • Julivert.
  • 1/4 de bolets
  • Una pastilla d' avecrem de verdures
  • Sal

2 racions

Elaboració

Posa la ceba, el tomàquet rentat sense llavors i el julivert en el got del minipímer, tritura i reserva.
Ara posa en una paella o cassoleta oli que s'escalfi, enfarina la carn i dóna-li un parell de voltes sense deixar que es faci molt (només que agafi color) i la poses en un plat. Reserva.
Tot seguit posa la salseta i la pastanaga a rodanxes a la paella, dóna-li unes voltes i afegeix la pastilla esmicolada, remena i posa la carn, cobreix d'aigua i que es faci a foc mitja 50 minuts (vigila que no s'enganxi) després posa els bolets i la sal uns 10 minuts mes.

1h 15min

Notes

Acompanya el plat amb un bol d'arròs bullit.
També ho pots fer només amb moixernons o només amb xampinyons.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!