Salsa de samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Samfaina
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Nata líquida
  • Aigua

10 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta, la passem per la batedora, i amb un colador xinès, la passem en un cassó on acabarem de fer la salsa.
Tot seguit, fiquem el cassó amb la samfaina a foc baix, i anem remenant amb el batedor de varetes, afegim un raig de nata líquida i un rajolí d'aigua, corregim de sal i pebre negre, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Seguidament, deixem que refredi, i quan ja és freda, la guardem en un atuell amb tapa a la nevera, fins que la tinguem que fer servir.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2425 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: