Salsa de samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Samfaina (la trobareu a les meves receptes com a "la meva samfaina")
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Nata líquida
  • Aigua

10 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta, la passem per la batedora, i amb un colador xinès, la passem en un cassó on acabarem de fer la salsa.
Tot seguit, fiquem el cassó amb la samfaina a foc baix, i anem remenant amb el batedor de varetes, afegim un raig de nata líquida i un rajolí d'aigua, corregim de sal i pebre negre, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Seguidament, deixem que refredi, i quan ja és freda, la guardem en un atuell amb tapa a la nevera, fins que la tinguem que fer servir.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!