Arròs amb verdures del temps i bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • * - una mica de de diferents verdures del temps que tingueu, ara carxofes, carabassons, bajoques, porro...
  • * - un tallet de carabassa
  • * - un pot de barreja de bolets
  • * - arròs ( bomba)
  • * - brou de verdures ( jo en tenia una mica de sobrer d'una crema de carabassó que vaig fer un parell de dies abans)
  • * -Oli i sal

4 racions

Elaboració

En una cassola posem la ceba talladeta amb una miqueta d'oli i a foc ben baixet la posem a sofregir. Quan comenci a agafar color hi afegim l'all, el pebrot, més endavant les carxofes i les bajoques i ho fem coure. Ara hi afegim els bolets. Quan gairebé estigui hi posem el carabassó i una miqueta de carabassa, també tallada en juliana i deixem que s'acabi de fer. Afegim l'arròs i el fem sofregir fins que agafi una mica de color.
Ara és el moment de posar-hi el brou calent.
Quan estigui bullint amb alegria i només faltin uns cinc minuts hi afegim els pèsols i els espàrrecs.
Deixarem que acabi de bullir i ho retirarem del foc, que reposi uns cinc minuts i ja ens ho podem menjar.

45min

Notes

Si ho volem convertir en rissotto, en retirar-lo del foc afegir-hi una culleradeta de mantega i una de parmesà ratllat i remenar-ho bé. emplatar i servir ràpidament.

Per


Recepta de cuina de Arròs amb verdures del temps i bolets

Arròs de verdures del temps i bolets
per Dolça

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!