Xai amb carxofes arrebossades

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Talls de xai de Can Pitxon, Arenys de Munt
  • Sal

Per les carxofes arrebossades:

  • 1 Carxofa grossa
  • Farina
  • 1 Ou
  • Sal i pebre
  • Llimona
  • Sifó
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

De les carxofes arrebossades:

Pelem la carxofa i la partim en trosssos.
Escaldem els trossos durant 5 minuts amb aigua
salada i amb unes gotes de llimona.
Refredem els trossos de carxofa en aigua freda,
els deixem escórrer i passem per una massa
lleugera que preparem amb una mica d'ou, farina,
sal i pebre i un xorret de sifó.
Fregim els trossos, uns 5 minuts, en abundant
oli d'oliva i els deixem escórrer sobre un paper
absorvent.

Del xai:

Posem en marxa el grill elèctric.
Salem una mica el xai i el posem a coure
L'anem girant molt sovint, uns 3 minuts per costat
(al gust del comensal).

Per emplatar:

En un plat, hi posem el xai i al costat els trossos de
carxofa arrebossats.

25min


Recepta de cuina de Xai amb carxofes arrebossades
Xai amb carxofes arrebossades.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1930 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: