Xai amb carxofes arrebossades
Categoria:
Carns
Recepta per grill
Estació: primavera hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Talls de xai de Can Pitxon, Arenys de Munt
- Sal
Per les carxofes arrebossades:
- 1 Carxofa grossa
- Farina
- 1 Ou
- Sal i pebre
- Llimona
- Sifó
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
De les carxofes arrebossades:
Pelem la carxofa i la partim en trosssos.
Escaldem els trossos durant 5 minuts amb aigua
salada i amb unes gotes de llimona.
Refredem els trossos de carxofa en aigua freda,
els deixem escórrer i passem per una massa
lleugera que preparem amb una mica d'ou, farina,
sal i pebre i un xorret de sifó.
Fregim els trossos, uns 5 minuts, en abundant
oli d'oliva i els deixem escórrer sobre un paper
absorvent.
Del xai:
Posem en marxa el grill elèctric.
Salem una mica el xai i el posem a coure
L'anem girant molt sovint, uns 3 minuts per costat
(al gust del comensal).
Per emplatar:
En un plat, hi posem el xai i al costat els trossos de
carxofa arrebossats.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1930 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.