Arròs blanc a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g d'arròs
- 120 cc d'oli
- 2 alls
- 600 g de calamars
- 300 g de ceba
- 500 g de tomàuet triturat
4 racions
Utensilis
Un motllo en forma de corona
Elaboració
Posem aigua al foc amb una culleradeta de sal i quan bulli tirem l'arròs i els deixem fer durant uns 18 minuts.
Posem 40 cc d'oli en una paella i fregim els calamars tallats a trossets.
Quan estiguin fets, els retirem del foc.
En una altra paella posem 40 cc d'oli fregim la ceba tallada en juliana.
Quan la ceba comenci a enrossir, afegim el tomàquet i el deixem fer fins que estigui fregit.
Afegim els calamars fregits, ho deixem fer tot junt durant una estona i reservem.
Quan l'arròs estigui cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.
En una paella fregim els alls amb 40 cc d'oli, Quan estiguin rossos, els retirem i afegim l'arròs que fregirem durant 2 minuts sense parar de remenar.
Posem l'arròs en un motllo en forma de corona, prèviament engrassat.
El desmotllem i omplim el centre de la corona amb el sofregit.
La salsa que ens sobri la podem posar al voltant o servir-la en una salsera.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.