Arròs blanc a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d'arròs
  • 120 cc d'oli
  • 2 alls
  • 600 g de calamars
  • 300 g de ceba
  • 500 g de tomàuet triturat

4 racions

Utensilis

Un motllo en forma de corona

Elaboració

Posem aigua al foc amb una culleradeta de sal i quan bulli tirem l'arròs i els deixem fer durant uns 18 minuts.
Posem 40 cc d'oli en una paella i fregim els calamars tallats a trossets.
Quan estiguin fets, els retirem del foc.
En una altra paella posem 40 cc d'oli fregim la ceba tallada en juliana.
Quan la ceba comenci a enrossir, afegim el tomàquet i el deixem fer fins que estigui fregit.
Afegim els calamars fregits, ho deixem fer tot junt durant una estona i reservem.
Quan l'arròs estigui cuit, l'escorrem, l'esbandim amb aigua i el tornem a escórrer.
En una paella fregim els alls amb 40 cc d'oli, Quan estiguin rossos, els retirem i afegim l'arròs que fregirem durant 2 minuts sense parar de remenar.
Posem l'arròs en un motllo en forma de corona, prèviament engrassat.
El desmotllem i omplim el centre de la corona amb el sofregit.
La salsa que ens sobri la podem posar al voltant o servir-la en una salsera.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: