Escamarlans amb gavardina i salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 25 escamarlans de mida gran
  • Un enciam Iceberg
  • Tres ous batuts
  • Julivert picolat
  • Farina
  • Tres alls ratllats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Salsa rosa (la trobareu a les meves receptes)

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata de porcellana
una mànega pastissera sense broc

Elaboració

Primerament, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la guardem a la nevera.
Seguidament, pelem els escamarlans, i guardem els caps i les pells en el congelador, per quan necessitem fer un fumet.
A part, en un bol de vidre, fiquem tres ous batuts, un polsim de sal, tres alls ratllats i força julivert picolat, ho remenem i ho reservem.
A continuació, passem els escamarlans per farina i la barreja dels ous batuts, i els fregim fins que estiguin daurats, i ja els podem anar ficant a la safata de porcellana amb un llit d'enciam en juliana, i un cop ben repartits per tota la safata, amb una mànega pastissera plena amb la salsa rosa, els hi fem una capa molt fina al damunt, i ja ho podrem servir a taula, per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta també pot ser un aperitiu per celebrar les revetlles que s'apropen.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

441 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!