Escamarlans amb gavardina i salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 25 escamarlans de mida gran
  • Un enciam Iceberg
  • Tres ous batuts
  • Julivert picolat
  • Farina
  • Tres alls ratllats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Salsa rosa [Veure recepta]

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata de porcellana
una mànega pastissera sense broc

Elaboració

Primerament, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la guardem a la nevera.
Seguidament, pelem els escamarlans, i guardem els caps i les pells en el congelador, per quan necessitem fer un fumet.
A part, en un bol de vidre, fiquem tres ous batuts, un polsim de sal, tres alls ratllats i força julivert picolat, ho remenem i ho reservem.
A continuació, passem els escamarlans per farina i la barreja dels ous batuts, i els fregim fins que estiguin daurats, i ja els podem anar ficant a la safata de porcellana amb un llit d'enciam en juliana, i un cop ben repartits per tota la safata, amb una mànega pastissera plena amb la salsa rosa, els hi fem una capa molt fina al damunt, i ja ho podrem servir a taula, per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta també pot ser un aperitiu per celebrar les revetlles que s'apropen.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: