Espaguetis amb ou de Calaf escalfat i toc de tòfona
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 g d'Espaguetis (pot ser una altre pasta)
- Sal
- Una mica de tòfona ratllada
Per l'ou escalfat:
- 2 Ous de Calaf
- Litre d’aigua
- Un raig de vinagre de vi blanc
- Sal
2 racions
Utensilis
Una cullera amb el mànec llarg
Elaboració
Dels espaguetis:
En una olla amb aigua i sal abundant, hi posem a coure els espaguetis. El temps de cocció bé indicat al paquet.
Els escorrem i reservem.
De l'ou escalfat:
Posem l’aigua a bullir en un olla petita. Hi afegim el vinagre i la sal. Quan arranque el bull,
agafem una cullera amb el mànec llarg i remenem l’aigua formant un remolí.
Anem cascant els ous i ficant-los d’un en un però ràpidament ja que el remolí és el que farà que cada ou conservi la seva forma.
Deixem coure durant aproximadament 4 minuts vigilant de que no es cogi el rovell.
Amb molta cura, els traiem de l’olla amb una escumadora.
Per muntar el plat:
En un plat hi posem els espaguetis i sobre l'ou de Calaf escaldat, damunt l'ou una mica de tòfona ratllada.
Ja es pot servir el plat.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2238 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.