Espaguetis amb ou de Calaf escalfat i toc de tòfona

Ingredients

  • 200 g d'Espaguetis (pot ser una altre pasta)
  • Sal
  • Una mica de tòfona ratllada

Per l'ou escalfat:

  • 2 Ous de Calaf
  • Litre d’aigua
  • Un raig de vinagre de vi blanc
  • Sal

2 racions

Utensilis

Una cullera amb el mànec llarg

Elaboració

Dels espaguetis:

En una olla amb aigua i sal abundant, hi posem a coure els espaguetis. El temps de cocció bé indicat al paquet.
Els escorrem i reservem.

De l'ou escalfat:

Posem l’aigua a bullir en un olla petita. Hi afegim el vinagre i la sal. Quan arranque el bull,
agafem una cullera amb el mànec llarg i remenem l’aigua formant un remolí.
Anem cascant els ous i ficant-los d’un en un però ràpidament ja que el remolí és el que farà que cada ou conservi la seva forma.
Deixem coure durant aproximadament 4 minuts vigilant de que no es cogi el rovell.
Amb molta cura, els traiem de l’olla amb una escumadora.

Per muntar el plat:

En un plat hi posem els espaguetis i sobre l'ou de Calaf escaldat, damunt l'ou una mica de tòfona ratllada.
Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Espaguetis amb ou de Calaf escalfat i toc de tòfona
Espaguetis amb ou de Calaf escalfat i toc de tòfona.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1862 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: